Дослідження сортів буряку столового як сировини для виробництва пюре-напівфарикату

Ескіз

Дата

2020

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

В роботі наведено результати досліджень органолептичних та хімічних показників буряку столового та пюре-напівфабрикату з нього. Готовий пюре-напівфабрикат рекомендується використовувати для кондитерських виробів та солодких страв у закладах ресторанного господарства. The paper presents the results of research on organoleptic and chemical parameters of table beets and puree-semi-finished products from it. It is recommended to use ready-made puree-semi-finished product for confectionery and sweet dishes in restaurants.

Опис

Ключові слова

пюре, puree, рослинна сировина, vegetable raw materials, буряк, beetroot, кафедра готельно-ресторанної справи

Бібліографічний опис

Ущаповський, А. О. Дослідження сортів буряку столового як сировини для виробництва пюре-напівфарикату / А. О. Ущаповський // Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 19-20 листопада 2020 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2020. – С. 46–48.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced