Проект технічного переоснащення ТОВ «Перший столичний хлібозавод» з удосконаленням процесів приготування і розроблення тіста та впровадженням нового асортименту
Вантажиться...
Дата
2020
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
хліб Луцький, батон з полісолом, хліб український новий, батон нарізний, піч Gostol, піч Revent, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів
Бібліографічний опис
Харитончук, О. В. Проект технічного переоснащення ТОВ «Перший столичний хлібозавод» з удосконаленням процесів приготування і розроблення тіста та впровадженням нового асортименту : дипломна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Оксана Вікторівна Харитончук ; наук. керівник Наталія Олексіївна Фалендиш. – Київ, 2020. – 90 с.