Організація переробки індиків на птахокомбінаті ПАТ «ППР «Броварський»» з впровадженням цеху напівфабрикатів

Ескіз

Дата

2020

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

птиця, індики, сировина, переробка, посічені напівфабрикати, технологія, обладнання, кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів

Бібліографічний опис

Шарій, І. І. Організація переробки індиків на птахокомбінаті ПАТ «ППР «Броварський»» з впровадженням цеху напівфабрикатів : дипломна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Інна Ігорівна Шарій ; наук. керівник Василь Миколайович Пасічний. – Київ, 2020. – 94 с.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced