Comprehensive quality assessment of organoleptic indicators of fruit-vegetable sauce with pine nuts
Дата
2021
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Many people lack adequate amounts of foods that are rich in the nutrients needed for health and a productive life. Deficiencies of iron, vitamin A and iodine are also widespread; about 300 million people are affected every year, and a much greater number are at risk of these deficiencies. Sauce products are able to diversify the human diet, regulate the nutritional value of the main dish through a combination of prescription components, mainly of plant origin, which increase the biological value. According to world experience, the defining characteristic of food products is their quality.
Опис
Ключові слова
fruit-vegetable sauce, pine nuts, organoleptic assessment, плодово-овочевий соус, оцінка якості, кедрові горіхи, кафедра технології молока і молочних продуктів
Бібліографічний опис
Mykhalevych, A. Comprehensive quality assessment of organoleptic indicators of fruit-vegetable sauce with pine nuts / A. Mykhalevych, U. Kuzmyk // Виклики сьогодення та новації у харчових технологіях і готельно-ресторанному бізнесі : збірник тез науково-практичної конференції студентів, аспірантів та молодих вчених з міжнародною участю, 27 травня 2021 р. – Київ : ККІБП, 2021. – С. 22–24.