Використання нетрадиційної рослинної сировини у технологіях виробництва борошняних кондитерських виробів функціонального призначення
Вантажиться...
Дата
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Необхідність змін складу харчових продуктів викликана об’єктивними змінами способу життя, асортименту вживаних продуктів, а також їх харчової та біологічної цінності. У даній роботі підтверджено доцільність використання нетрадиційної рослинної сировини для виробництва кексів, що дозволяє розширити асортимент борошняних кондитерських виробів функціонального призначення.
The need to change the composition of food products is caused by objective changes in lifestyle, range of products used, as well as their nutritional and biological value. This paper confirms the feasibility of using non-traditional vegetable raw materials for the production of cupcakes, which allows to expand the range of flour confectionery for functional purposes.
Опис
Бібліографічний опис
Башта, А. О. Використання нетрадиційної рослинної сировини у технологіях виробництва борошняних кондитерських виробів функціонального призначення / А. О. Башта // Виклики сьогодення та новації у харчових технологіях і готельно-ресторанному бізнесі : збірник тез науково-практичної конференції студентів, аспірантів та молодих вчених з міжнародною участю, 27 травня 2021 р., м. Київ. – Київ : ККІБП, 2021. – С. 66–69.