Їстівні комахи як інноваційні продукти харчування

Ескіз

Дата

2021

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Використання комах у якості їжі має величезний потенціал і цей напрямок буде розвиватися. Важливою є оцінка безпечності та ризиків щодо їх споживання. Правильна маркетингова кампанія подібних продуктів, підтримка науковою спільнотою та регулюючими органами здатні змінювати ставлення споживачів до подібних продуктів. The use of insects as food has great potential and this direction will develop. It is important to assess the safety and risks of its consumption. Proper marketing campaign for such products, support from the scientific community and regulators can change consumer attitudes towards such products.

Опис

Ключові слова

їстівні комахи, інноваційні продукти, edible insects, innovative foods, кафедра технології оздоровчих продуктів

Бібліографічний опис

Головач Д. В. Їстівні комахи як інноваційні продукти харчування / Д. В. Головач, І Л. Ясінська // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 86 Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 15–16 квітня 2021 р. – Київ : НУХТ, 2021. – Ч. 1. – С. 46.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced