Кава як джерело біологічно активних компонентів та цінний інгредієнт для створення продуктів оздоровчого спрямування

Ескіз

Дата

2021

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Кава є цінним джерелом біологічно активних компонентів та може використовуватись при створенні продуктів оздоровчого спрямування.Coffee is a valuable source of biologically active components and can be used in the development of functional food.

Опис

Ключові слова

кава, оздоровчі продукти, coffee, functional food, кафедра технології оздоровчих продуктів

Бібліографічний опис

Громик, Т. В. Кава як джерело біологічно активних компонентів та цінний інгредієнт для створення продуктів оздоровчого спрямування / Т. Громик, І. Ясінська // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 86 Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 15–16 квітня 2021 р. – Київ : НУХТ, 2021. – Ч. 1. – С. 43.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced