Пряничні традиції України в контексті промислового виробництва ХІХ ст.

Ескіз

Дата

2021

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Стаття присвячена розвитку пряничної справи в Україні на переході до промислового виробництва. Висвітлено окремі аспекти історії формування місцевої традиції пряничної справи, проаналізовано статистику пряничних підприємств у контексті загального розвитку кондитерської галузі, обсяги виробництва та продажу, аналіз технічного забезпечення галузі.

Опис

Ключові слова

пряничне виробництво, статистика, традиції, етнографія, мідяники, юрашки, промисловість, мануфактура, кафедра гуманітарних дисциплін

Бібліографічний опис

Левицька, Н. М. Пряничні традиції України в контексті промислового виробництва ХІХ ст. / Н. М. Левицька, О. О. Коцюбанська // Гілея. –2021. – Вип. 161 (№ 3-4). – Ч. 1. – С. 46–49.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced