Пряничні традиції України в контексті промислового виробництва ХІХ ст.
Файли
Дата
2021
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Стаття присвячена розвитку пряничної справи в Україні на переході до промислового виробництва. Висвітлено окремі аспекти історії формування місцевої традиції пряничної справи, проаналізовано статистику пряничних підприємств у контексті загального розвитку кондитерської галузі, обсяги виробництва та продажу, аналіз технічного забезпечення галузі.
Опис
Ключові слова
пряничне виробництво, статистика, традиції, етнографія, мідяники, юрашки, промисловість, мануфактура, кафедра гуманітарних дисциплін
Бібліографічний опис
Левицька, Н. М. Пряничні традиції України в контексті промислового виробництва ХІХ ст. / Н. М. Левицька, О. О. Коцюбанська // Гілея. –2021. – Вип. 161 (№ 3-4). – Ч. 1. – С. 46–49.