Зброджування медового сусла для ферментованого напою

Ескіз

Дата

2017

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Досліджено перебіг біохімічних перетворень компонентів у процесі зброджування медового сусла. Вивчено вплив різного сорту меду на процес бродіння медових ферментованих напоїв. The course of biochemical transformations of components in the process of honey wort. The influence of different types of honey on the fermentation process of honey fermented beverages.

Опис

Ключові слова

медове сусло, honey wort, зброджування, fermentation, ферментовані напої, fermented drink, кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства

Бібліографічний опис

Чуприна, Н. В. Зброджування медового сусла для ферментованого напою / Н. В. Чуприна, С. І. Олійник, В. Л. Прибильський // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 83-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 5–6 квітня 2017 р. – Київ : НУХТ, 2017. – Ч. 1. – С. 245.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced