Зброджування медового сусла для ферментованого напою
Дата
2017
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Досліджено перебіг біохімічних перетворень компонентів у процесі зброджування медового сусла. Вивчено вплив різного сорту меду на процес бродіння медових ферментованих напоїв.
The course of biochemical transformations of components in the process of honey wort. The influence of different types of honey on the fermentation process of honey fermented beverages.
Опис
Ключові слова
медове сусло, honey wort, зброджування, fermentation, ферментовані напої, fermented drink, кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства
Бібліографічний опис
Чуприна, Н. В. Зброджування медового сусла для ферментованого напою / Н. В. Чуприна, С. І. Олійник, В. Л. Прибильський // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 83-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 5–6 квітня 2017 р. – Київ : НУХТ, 2017. – Ч. 1. – С. 245.