Підготовлена вода та стійкість напоїв
Дата
2017
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Показана актуальність застосування новітніх способів підготовки води для виробництва напоїв.
The using of new ways of preparing water for beverage production.
Опис
Ключові слова
вода питна, drinking water, вода підготовлена, prepared water, лікеро-горілчане виробництво, distillery production, кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства
Бібліографічний опис
Cамченко, І. О. Підготовлена вода та стійкість напоїв / І. О. Самченко, Л. А. Тарасюк // Проблеми формування здорового способу життя у молоді : збірник матеріалів Х Всеукраїнської науково-практичної конференції молодих учених та студентів з міжнародною участю. – Одеса, 2017 – С. 248–249.