Підготовлена вода та стійкість напоїв

Ескіз

Дата

2017

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Показана актуальність застосування новітніх способів підготовки води для виробництва напоїв. The using of new ways of preparing water for beverage production.

Опис

Ключові слова

вода питна, drinking water, вода підготовлена, prepared water, лікеро-горілчане виробництво, distillery production, кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства

Бібліографічний опис

Cамченко, І. О. Підготовлена вода та стійкість напоїв / І. О. Самченко, Л. А. Тарасюк // Проблеми формування здорового способу життя у молоді : збірник матеріалів Х Всеукраїнської науково-практичної конференції молодих учених та студентів з міжнародною участю. – Одеса, 2017 – С. 248–249.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced