Ферментированный напиток на основе аглютенового сырья

Ескіз

Дата

2017

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Исследована перспективность использования зерен риса в технологии ферментированных продуктов. Тhe prospect of using grain rice in fermented product technology.

Опис

Ключові слова

рис, riсe, глютен, gluten, ферментированный напиток, fermented beverage, кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства

Бібліографічний опис

Нгуен, Фіонг Донг. Ферментированный напиток на основе аглютенового сырья / Нгуен Фіонг Донг, В. Л. Прибыльский, С. И. Олейник // Ресурсо-та енергоощадні технології виробництва і пакування харчової продукції – основні засади її конкурентоздатності : матеріали VІ Міжнародної спеціалізованої науково-практичної конференції, 12 вересня 2017 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2017. – С. 38–39.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced