Ферментированный напиток на основе аглютенового сырья
Дата
2017
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Исследована перспективность использования зерен риса в технологии ферментированных продуктов.
Тhe prospect of using grain rice in fermented product technology.
Опис
Ключові слова
рис, riсe, глютен, gluten, ферментированный напиток, fermented beverage, кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства
Бібліографічний опис
Нгуен, Фіонг Донг. Ферментированный напиток на основе аглютенового сырья / Нгуен Фіонг Донг, В. Л. Прибыльский, С. И. Олейник // Ресурсо-та енергоощадні технології виробництва і пакування харчової продукції – основні засади її конкурентоздатності : матеріали VІ Міжнародної спеціалізованої науково-практичної конференції, 12 вересня 2017 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2017. – С. 38–39.