Можливості використання лаврової вишні у виробництвах консервованих продуктів

Ескіз

Дата

2021

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Лаврова вишня - нетрадиційна сировина, яка багата на біологічно активні речовини, а саме антоціани та фенольні сполуки. Доведено, що висока харчова та біологічна цінність в поєднанні з хорошими органолептичними показниками роблять ягоди лаврової вишні цінною сировиною для виробництва консервованих продуктів.

Опис

Ключові слова

лаврова вишня, біофлавоноїди, нетрадиційна сировина, кафедра технології консервування, unconventional raw materials, laurel cherry, bioflavonoids

Бібліографічний опис

Левківська, Т. М. Можливості використання лаврової вишні у виробництвах консервованих продуктів / Т. М. Левківська, С. О. Абовян // Виклики сьогодення та новації у харчових технологіях і готельно-ресторанному бізнесі : матеріали науково-практичної конференції з міжнародною участю студентів, аспірантів та молодих вчених 27 травня 2021 р., м. Київ. – Київ : ККІБП, 2021. – С. 34–35

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced