Інтенсифікація процесу вирощування дріжджів у виробництві біоетанолу

Ескіз

Дата

2019

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Використання молочної сироватки для вирощування дріжджів у виробництві біоетанолу дає змогу скоротити тривалість процесу вирощування до 4 годин. The use of whey for the cultivation of yeast in the production of bioethanol allows to reduce the duration of the cultivation process to 4 hours.

Опис

Ключові слова

інтенсифікація, іntensification, дріжджі, yeast, біоетанол, bioethanol, кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства

Бібліографічний опис

Олійник, С. І. Інтенсифікація процесу вирощування дріжджів у виробництві біоетанолу / C. І. Олійник, Н. В. Процан, Л. В.Ткаченко // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 85 Ювілейної Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, присвяченої 135-річчю Національного університету харчових технологій, 11–12 квітня 2019 р. – Київ : НУХТ, 2019. – Ч. 1. – C. 292.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced