Розширення асортименту фаршевих консервів з м'яса птиці

Ескіз

Дата

2021

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Метою наукової роботи було розроблення інноваційних рецептур фаршевих консервів з використанням структуруючих функціональних білків тваринного і рослинного походження та дослідження органолептичних показників, харчової цінності і функціонально-технологічних властивостей розроблених продуктів. У розроблених рецептурах використовували м'ясо птиці, функціональний тваринний білок СканПро Т95 і соєвий ізолят. The aim of the research was to develop innovative recipes for canned minced meat using structuring functional proteins of animal and vegetable origin and to study organoleptic parameters, nutritional value and functional and technological properties of the developed products. Poultry meat, functional animal protein ScanPro T95 and soy isolate were used in the developed recipes.

Опис

Ключові слова

фаршеві консерви, м'ясо птиці, білки тваринного походження, білки рослинного походження, canned minced meat, poultry, animal proteins, vegetable proteins, кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів

Бібліографічний опис

Розширення асортименту фаршевих консервів з м'яса птиці / О. І. Гащук, О. Є. Москалюк, А. Я. Гуралевич, І. О. Мельник // European scientific discussions : abstracts of 5th International scientific and practical conference, 28–30 March 2021. – Rome : Potere della ragione Editore, 2021. – P. 172–178.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced