Моделювання рецептур шинкових консервів з м'яса птиці

Loading...
Thumbnail Image

Date

item.page.orcid

item.page.doi

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Journal Title

Journal ISSN

Volume Title

Publisher

Abstract

У науковій роботі здійснювали розроблення рецептури реструктурованих шинкових консервів з м’яса птиці з метою було отримання продукту із збільшеним виходом на 5, 10, 15, 20 % та заміною основної сировини на структуро-утворювальні компоненти тваринного походження: шкурку курячу 10, 15, 20, 25 % та функціональні тваринні білки серії ScanPro Т95 у кількості 1; 1,5; 2; 2,5 %. In the scientific work the recipe of restructured canned ham from poultry meat was developed in order to obtain a product with increased yield by 5, 10, 15, 20 % and replacement of the main raw material with structural-forming components of animal origin: chicken skin 10, 15, 20, 25 % and functional animal proteins of the ScanPro T95 series in the amount of 1; 1.5; 2; 2.5 %.

Description

Citation

Моделювання рецептур шинкових консервів з м'яса птиці / О. І. Гащук, О. Є. Москалюк, В. В. Давиденко, В. В. Манькова // Results of modern scientific research and development : proceedings of III International scientific and practical conference, 29–31 May 2021. – Madrid : Barca Academy Publishing, 2021. – P. 184–189.

Endorsement

Review

Supplemented By

Referenced By