Методика визначення загальної антиоксидантної активності олії
Файли
Дата
2012
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Представлено результати експериментальних досліджень з розроблення методики для визначення загальної антиоксидантної активності рослинних олій.
The results of experimental researches concerning development of method for the determination of total antioxidant activity of vegetable oils are presented.
Опис
Ключові слова
методика, method, антиоксидант, рослинна олія, antioxidant, vegetable oil, кафедра експертизи харчових продуктів
Бібліографічний опис
Пелехова, Л. С. Методика визначення загальної антиоксидантної активності олії : тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції "Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг" / Л. С. Пелехова, С. І. Усатюк. - Х.: ХДУХТ, 2012. - С. 419-420.