Методика визначення загальної антиоксидантної активності олії

Ескіз

Дата

2012

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Представлено результати експериментальних досліджень з розроблення методики для визначення загальної антиоксидантної активності рослинних олій. The results of experimental researches concerning development of method for the determination of total antioxidant activity of vegetable oils are presented.

Опис

Ключові слова

методика, method, антиоксидант, рослинна олія, antioxidant, vegetable oil, кафедра експертизи харчових продуктів

Бібліографічний опис

Пелехова, Л. С. Методика визначення загальної антиоксидантної активності олії : тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції "Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг" / Л. С. Пелехова, С. І. Усатюк. - Х.: ХДУХТ, 2012. - С. 419-420.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced