Розроблення технології пасти із насінням соняшника з підвищеною біологічною цінністю для людей конституції типу Пітта-доша
Дата
2021
Автори
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
арахісова паста, насіння соняшнику, аюрведична паста, Пітта доша, інжир, прянощі, поживна цінність, інноваційний продукт, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції
Бібліографічний опис
Бубель, Д. В. Розроблення технології пасти із насінням соняшника з підвищеною біологічною цінністю для людей конституції типу Пітта-доша : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Денис Володимирович Бубель ; наук. керівник Ірина Миколаївна Силка. – Київ, 2021. – 101 с.