Розроблення технології пасти із насінням соняшника з підвищеною біологічною цінністю для людей конституції типу Пітта-доша

Ескіз

Дата

2021

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

арахісова паста, насіння соняшнику, аюрведична паста, Пітта доша, інжир, прянощі, поживна цінність, інноваційний продукт, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції

Бібліографічний опис

Бубель, Д. В. Розроблення технології пасти із насінням соняшника з підвищеною біологічною цінністю для людей конституції типу Пітта-доша : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Денис Володимирович Бубель ; наук. керівник Ірина Миколаївна Силка. – Київ, 2021. – 101 с.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced