Удосконалення технології десерту для кафе загального типу в м. Вишгород Київської області

Ескіз

Дата

2021

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

кафе загального типу, організаційна структура, інноваційна технологія десерту, десерт «Баноффі», проростки гречки, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції

Бібліографічний опис

Єришева, В. Р. Удосконалення технології десерту для кафе загального типу в м. Вишгород Київської області : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Валерія Русланівна Єришева ; наук. керівник Юлія Петрівна Фурманова. – Київ, 2021. – 123 с.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced