Удосконалення технології десерту для кафе загального типу в м. Вишгород Київської області
Дата
2021
Автори
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
кафе загального типу, організаційна структура, інноваційна технологія десерту, десерт «Баноффі», проростки гречки, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції
Бібліографічний опис
Єришева, В. Р. Удосконалення технології десерту для кафе загального типу в м. Вишгород Київської області : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Валерія Русланівна Єришева ; наук. керівник Юлія Петрівна Фурманова. – Київ, 2021. – 123 с.