Розроблення технології ганашу для кондитерських виробів в моно-кондитерській у Дарницькому районі м.Києві

Ескіз

Дата

2021

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

заклад ресторанного господарства, організаційна структура, схема технологічного процесу, конкурентоспроможність, ганаш, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції

Бібліографічний опис

Колосовська, М. С. Розроблення технології ганашу для кондитерських виробів в моно-кондитерській у Дарницькому районі м.Києві : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Марія Сергіївна Колосовська ; наук. керівник Наталія Миколаївна Стукальська. – Київ, 2021. – 102 с.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced