Удосконалення технології кексів з продуктів переробки спельти для кафе сімейного типу в Дарницькому районі м. Києва

Ескіз

Дата

2021

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

сімейне кафе, організаційна структура, схема технологічного процесу, конкурентоспроможність, кекс класичний, борошно зі спельти, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції

Бібліографічний опис

Сірик, В. В. Удосконалення технології кексів з продуктів переробки спельти для кафе сімейного типу в Дарницькому районі м. Києва : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Вадим Вікторович Сірик ; наук. керівник Юлія Петрівна Фурманова. – Київ, 2021. – 161 с.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced