Удосконалення технології кексів з продуктів переробки спельти для кафе сімейного типу в Дарницькому районі м. Києва
Дата
2021
Автори
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
сімейне кафе, організаційна структура, схема технологічного процесу, конкурентоспроможність, кекс класичний, борошно зі спельти, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції
Бібліографічний опис
Сірик, В. В. Удосконалення технології кексів з продуктів переробки спельти для кафе сімейного типу в Дарницькому районі м. Києва : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Вадим Вікторович Сірик ; наук. керівник Юлія Петрівна Фурманова. – Київ, 2021. – 161 с.