Development of resource-saving technologies in the dairy industry

Ескіз

Дата

2021

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Development and implementation of resource-saving technologies at dairy industry enterprises of Ukraine is a modern direction of production sustainable development and economically profitable investment, which not only saves raw materials, but also affects the growth of production and reduces the negative impact on the environment.

Опис

Ключові слова

development, resource-saving technologies, the dairy industry, розроблення, ресурсозберігаючі технології, молочна промисловість, кафедра технології молока і молочних продуктів

Бібліографічний опис

Mykhalevych, A. Development of resource-saving technologies in the dairy industry / А. Mykhalevych, G. Polischuk, O. Bass // European Dimensions of Sustainable Development : Proceedings of the ІІІ International Conference on, June 11, 2021. – Kyiv : NUFT, 2021. – P. 65–66.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced