Development of resource-saving technologies in the dairy industry
Дата
2021
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Development and implementation of resource-saving technologies at dairy industry enterprises of Ukraine is a modern direction of production sustainable development and economically profitable investment, which not only saves raw materials, but also affects the growth of production and reduces the negative impact on the environment.
Опис
Ключові слова
development, resource-saving technologies, the dairy industry, розроблення, ресурсозберігаючі технології, молочна промисловість, кафедра технології молока і молочних продуктів
Бібліографічний опис
Mykhalevych, A. Development of resource-saving technologies in the dairy industry / А. Mykhalevych, G. Polischuk, O. Bass // European Dimensions of Sustainable Development : Proceedings of the ІІІ International Conference on, June 11, 2021. – Kyiv : NUFT, 2021. – P. 65–66.