Визначення конкурентоспроможності ПРАТ «Київмлин»
Файли
Дата
2012
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Конкурентоспроможність підприємства і його продукції є важливими
показниками на будь-якому ринку. Існує багато методик, з допомогою яких можна визначити конкурентоспроможність фірми. Скористаємося методикою Ж. Ж. Ламбена, яка ґрунтується на визначенні конкурентних переваг.
The competitiveness of the company and its products are important
performance in any market. There are many methods by which
you can determine the competitive of the firm. We use the method
Jean Lamben, which based on the definition of competitive advantages.
Опис
Ключові слова
конкурентоспроможність, конкурентна позиція, борошномельне виробництво, господарський портфель, competitiveness, competitive position, flour production, household portfolio, кафедра маркетингу
Бібліографічний опис
Слободенюк, Р. С. Визначення конкурентоспроможності ПРАТ «Київмлин» / Р. С. Слободенюк, Т. Г. Бєлова // Ключови въпроси в съвременната наука-2012 : VIII международна научна практична конференція. - Т. 4. - С. 11-12.