Розроблення рекомендацій щодо удосконалення системи менеджменту якості виробництва сиру кисломолочного з додаванням маслин за стандартом ISO 9001:2018
Дата
2021
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
система менеджменту якості, сир кисломолочний з додаванням маслин, Яготинський маслозавод, ISO 9001:2018, кафедра експертизи харчових продуктів
Бібліографічний опис
Довгоп’ятий, В. А. Розроблення рекомендацій щодо удосконалення системи менеджменту якості виробництва сиру кисломолочного з додаванням маслин за стандартом ISO 9001:2018 : кваліфікаційна робота ... магістра : 076 Підприємництво, торгівля та біржова діяльність / Віталій Анатолійович Довгоп’ятий ; наук. керівник Наталія Вікторівна Попова. – Київ, 2021. – 122 с.