Розроблення рекомендацій щодо удосконалення системи менеджменту якості виробництва сиру кисломолочного з додаванням маслин за стандартом ISO 9001:2018

Ескіз

Дата

2021

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

система менеджменту якості, сир кисломолочний з додаванням маслин, Яготинський маслозавод, ISO 9001:2018, кафедра експертизи харчових продуктів

Бібліографічний опис

Довгоп’ятий, В. А. Розроблення рекомендацій щодо удосконалення системи менеджменту якості виробництва сиру кисломолочного з додаванням маслин за стандартом ISO 9001:2018 : кваліфікаційна робота ... магістра : 076 Підприємництво, торгівля та біржова діяльність / Віталій Анатолійович Довгоп’ятий ; наук. керівник Наталія Вікторівна Попова. – Київ, 2021. – 122 с.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced