Доцільність використання молочно-білкового концентрату «казецит» та борошна розторопші у технології сирників

Ескіз

Дата

2020

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

В роботі доведено доцільність молочно-білкового концентрату «казецит» та борошна розторопші у технології сирників.

Опис

Ключові слова

молочно-білковий концентрат «казецит», борошно розторопші, сирники, milk and protein concentrate "caseit", thistle flour, cheesecakes, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції

Бібліографічний опис

Дейниченко, Г. В. Доцільність використання молочно-білкового концентрату «казецит» та борошна розторопші у технології сирників / Г. В. Дейниченко, Л. Г. Дейниченко, І. Л. Таранишина // Харчові добавки. Харчування здорової та хворої людини : матеріали IХ Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції, 23 жовтня 2020 р. – Прага : Oktan Print s.r.o., 2020. – С. 40.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced