Доцільність використання молочно-білкового концентрату «казецит» та борошна розторопші у технології сирників
Файли
Дата
2020
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
В роботі доведено доцільність молочно-білкового концентрату «казецит» та борошна розторопші у технології сирників.
Опис
Ключові слова
молочно-білковий концентрат «казецит», борошно розторопші, сирники, milk and protein concentrate "caseit", thistle flour, cheesecakes, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції
Бібліографічний опис
Дейниченко, Г. В. Доцільність використання молочно-білкового концентрату «казецит» та борошна розторопші у технології сирників / Г. В. Дейниченко, Л. Г. Дейниченко, І. Л. Таранишина // Харчові добавки. Харчування здорової та хворої людини : матеріали IХ Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції, 23 жовтня 2020 р. – Прага : Oktan Print s.r.o., 2020. – С. 40.