Розроблення документації системи управління безпечністю BRC для виробництва олії соняшникової нерафінованої ароматизованої з додаванням дольок лимону
Дата
2021
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
стандарт BRC, план HACCP, олія соняшникова нерафінована, лимон, технологія, ароматизація олії, безпечність, кафедра експертизи харчових продуктів
Бібліографічний опис
Михайленко, О. О. Розроблення документації системи управління безпечністю BRC для виробництва олії соняшникової нерафінованої ароматизованої з додаванням дольок лимону : кваліфікаційна робота ... магістра : 076 Підприємництво, торгівля та біржова діяльність / Олександра Олегівна Михайленко ; наук. керівник Світлана Іванівна Усатюк. – Київ, 2021. – 257 с.