Інтелектуальне керування технологічними процесами приготування тіста на основі онтологічного підходу

Ескіз

Дата

2021

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

обробка даних, хлібопекарське виробництво, продуктивність, якість, онтології, кафедра автоматизації та комп'ютерних технологій систем управління ім. проф. А.П. Ладанюка

Бібліографічний опис

Рябушко, Д. М. Інтелектуальне керування технологічними процесами приготування тіста на основі онтологічного підходу : кваліфікаційна робота ... магістра : 151 Автоматизація та комп'ютерно-інтегровані технології / Дмитро Миколайович Рябушко ; наук. керівник Василь Дмитрович Кишенько. – Київ, 2021. – 119 с.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced