Автоматизація процесу випікання вагового асортименту хлібобулочних виробів
Вантажиться...
Дата
2021
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
виробництво хліба, тунельна піч, інтелектуальна система, нейро-нечіткий регулятор, кафедра автоматизації та комп'ютерних технологій систем управління
Бібліографічний опис
Шкуренко, А. О. Автоматизація процесу випікання вагового асортименту хлібобулочних виробів : кваліфікаційна робота ... магістра : 151 Автоматизація та комп'ютерно-інтегровані технології / Андрій Олександрович Шкуренко ; наук. керівник В'ячеслав Віталійович Іващук. – Київ, 2021. – 80 с.