Дослідження технологічних властивостей борошна круп’яних культур з метою впровадження розроблених рекомендацій в проекті хлібозаводу в м. Шостка Сумської області

Ескіз

Дата

2021

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

гречане борошно, борошно з зеленої гречки, хліб Гетьманський, батон студентський, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Бібліографічний опис

Шубін, В. М. Дослідження технологічних властивостей борошна круп’яних культур з метою впровадження розроблених рекомендацій в проекті хлібозаводу в м. Шостка Сумської області : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Вадим Миколайович Шубін ; наук. керівник Лариса Анатоліївна Михонік. – Київ, 2021. – 157 с.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced