Розроблення технології кисломолочного десерту з впровадженням даної технології на підприємстві потужністю переробки молока 40 т за зміну

Loading...
Thumbnail Image

Date

item.page.orcid

item.page.doi

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Journal Title

Journal ISSN

Volume Title

Publisher

Abstract

Description

Citation

Яровий, М. В. Розроблення технології кисломолочного десерту з впровадженням даної технології на підприємстві потужністю переробки молока 40 т за зміну : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Максим Васильович Яровий ; наук. керівник Тетяна Григорівна Осьмак. – Київ, 2021. – 112 с.

Endorsement

Review

Supplemented By

Referenced By