Удосконалення системи управління безпечністю виробництва йогурту з полуничним наповнювачем на ДП «ЧАЙКА» відповідно до ДСТУ ISO 22000:2019
Дата
2021
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
система менеджменту безпеки харчових продуктів, удосконалення, якість, НАССР, йогурт з полуничним наповнювачем, ДСТУ ISO 22000:2019, кафедра експертизи харчових продуктів
Бібліографічний опис
Юрасова, В. М. Удосконалення системи управління безпечністю виробництва йогурту з полуничним наповнювачем на ДП «ЧАЙКА» відповідно до ДСТУ ISO 22000:2019 : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Валентина Миколаївна Юрасова ; наук. керівник Вікторія Вікторівна Кійко. – Київ, 2021. – 144 с.