Удосконалення системи управління безпечністю виробництва йогурту з полуничним наповнювачем на ДП «ЧАЙКА» відповідно до ДСТУ ISO 22000:2019

Ескіз

Дата

2021

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

система менеджменту безпеки харчових продуктів, удосконалення, якість, НАССР, йогурт з полуничним наповнювачем, ДСТУ ISO 22000:2019, кафедра експертизи харчових продуктів

Бібліографічний опис

Юрасова, В. М. Удосконалення системи управління безпечністю виробництва йогурту з полуничним наповнювачем на ДП «ЧАЙКА» відповідно до ДСТУ ISO 22000:2019 : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Валентина Миколаївна Юрасова ; наук. керівник Вікторія Вікторівна Кійко. – Київ, 2021. – 144 с.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced