Розроблення органічних томатних снеків з їх впровадженням в проекті заводу продтоварів в м. Васильків Київської області
Дата
2021
Автори
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
органічні снекові продукти, сушарка СЛМ-5-100, сушарка Мусон-2М, екструдер POLYtwin™ 62 Bühler, фритюрниця UTF 250, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів
Бібліографічний опис
Шульга, А. В. Розроблення органічних томатних снеків з їх впровадженням в проекті заводу продтоварів в м. Васильків Київської області : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Анна Вікторівна Шульга ; наук. керівник Інна Миколаївна Бобель. – Київ, 2021. – 169 с.