Удосконалення технології підготовки води з використанням мембранних способів для виробництва безалкогольних напоїв потужністю 15 м3/год

Ескіз

Дата

2021

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

кафедра технології цукру і підготовки води, мембранні системи, мембрана, нанофільтрація, ультрафільтрація, зворотній осмос, безалкогольні напої, вода, водопідготовка

Бібліографічний опис

Білан, О. В. Удосконалення технології підготовки води з використанням мембранних способів для виробництва безалкогольних напоїв потужністю 15 м3/год : кваліфікаційна робота... магістра : 181 Харчові технології / Олександр Вікторович Білан ; наук. керівник Валентина Василівна Остапенко. – Київ, 2021. – 124 с.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced