Удосконалення способу виробництва хлібців оздоровчого призначення, збагачених овочевим пюре та насінням льону

Ескіз

Дата

2021

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

кафедра технології оздоровчих продуктів, оздоровчі продукти, хлібці на основі житньо-пшеничного борошна, насіння льону, пюре гарбуза, пюре моркви

Бібліографічний опис

Білан, О. С. Удосконалення способу виробництва хлібців оздоровчого призначення, збагачених овочевим пюре та насінням льону : кваліфікаційна робота... магістра : 181 Харчові технології / Олена Сергіївна Білан ; наук. керівник Світлана Андріївна Бажай-Жежерун. – Київ, 2021. – 109 с.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced