Удосконалення способу виробництва хлібців оздоровчого призначення, збагачених овочевим пюре та насінням льону
Дата
2021
Автори
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
кафедра технології оздоровчих продуктів, оздоровчі продукти, хлібці на основі житньо-пшеничного борошна, насіння льону, пюре гарбуза, пюре моркви
Бібліографічний опис
Білан, О. С. Удосконалення способу виробництва хлібців оздоровчого призначення, збагачених овочевим пюре та насінням льону : кваліфікаційна робота... магістра : 181 Харчові технології / Олена Сергіївна Білан ; наук. керівник Світлана Андріївна Бажай-Жежерун. – Київ, 2021. – 109 с.