Удосконалення технології очищення води у виробництві алкогольних напоїв шляхом пом’якшення та знезалізнення для впровадження у відділенні водопідготовки потужністю 10м3/год.
Дата
2021
Автори
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
кафедра технології цукру і підготовки води, знезалізнення, пом’якшення, Н-катіонування, Na-катіонування, КУ-2-8, ХВО, підготовлена вода, алкогольні напої
Бібліографічний опис
Бітов, М. С. Удосконалення технології очищення води у виробництві алкогольних напоїв шляхом пом’якшення та знезалізнення для впровадження у відділенні водопідготовки потужністю 10м3/год. : кваліфікаційна робота... магістра : 181 Харчові технології / Максим Сергійович Бітов ; наук. керівник Наталія Миколаївна Чернова. – Київ, 2021. – 98 с.