Розроблення рецептур і виготовлення крему та лосьйону заспокійливої дії
Дата
2021
Автори
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
косметика, косметичні засоби, крем, лосьйон, технологія, якість, кафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів
Бібліографічний опис
Ведь, А. Ю. Розроблення рецептур і виготовлення крему та лосьйону заспокійливої дії : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Ангеліна Юріївна Ведь ; наук. керівник Володимир Олександрович Бахмач. – Київ, 2021. – 92 с.