Розроблення рецептури цукерок зі збивними корпусами з використанням ягідної сировини та їх впровадженням в проекті кондитерського цеху в м. Луцьк Волинської області
Дата
2021
Автори
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
журавлина, цукерки зі збивними корпусами, суфле, агар, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів
Бібліографічний опис
Цапук, І. С. Розроблення рецептури цукерок зі збивними корпусами з використанням ягідної сировини та їх впровадженням в проекті кондитерського цеху в м. Луцьк Волинської області : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Ірина Святославівна Цапук ; наук. керівник Людмила Василівна Махинько. – Київ, 2021. – 131 с.