Розроблення технології глазурованих сирків з продуктами переробки проса з впровадженням даної технології на підприємстві потужністю переробки молока 43 т за зміну
Дата
2021
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
глазуровані сирки, клітковина, висівки проса, сир кисломолочний нежирний, ступінь набухання, харчова цінність, вологоутримуюча здатність, кафедра технології молока і молочних продуктів
Бібліографічний опис
Станівська, О. О. Розроблення технології глазурованих сирків з продуктами переробки проса з впровадженням даної технології на підприємстві потужністю переробки молока 43 т за зміну : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Олександра Олександрівна Станівська ; наук. керівник Олена Олександрівна Онопрійчук. – Київ, 2021. – 137 с.