Розроблення технології глазурованих сирків з продуктами переробки проса з впровадженням даної технології на підприємстві потужністю переробки молока 43 т за зміну
No Thumbnail Available
Date
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Abstract
Description
Citation
Станівська, О. О. Розроблення технології глазурованих сирків з продуктами переробки проса з впровадженням даної технології на підприємстві потужністю переробки молока 43 т за зміну : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Олександра Олександрівна Станівська ; наук. керівник Олена Олександрівна Онопрійчук. – Київ, 2021. – 137 с.
