We collect and process your personal information for the following purposes: Functional, Statistical

Розроблення технології глазурованих сирків з продуктами переробки проса з впровадженням даної технології на підприємстві потужністю переробки молока 43 т за зміну

No Thumbnail Available

Date

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Journal Title

Journal ISSN

Volume Title

Publisher

Abstract

Description

Citation

Станівська, О. О. Розроблення технології глазурованих сирків з продуктами переробки проса з впровадженням даної технології на підприємстві потужністю переробки молока 43 т за зміну : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Олександра Олександрівна Станівська ; наук. керівник Олена Олександрівна Онопрійчук. – Київ, 2021. – 137 с.

Endorsement

Review

Supplemented By

Referenced By