Розроблення технології пасти сиркової із термічно та механічно обробленим топінамбуром з впровадженням даної технології на підприємстві потужністю переробки молока 46 т за зміну
Дата
2021
Автори
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
пасти сиркові, механічна обробка, топінамбур, термічна обробка, терміни зберігання, кафедра технології молока і молочних продуктів
Бібліографічний опис
Старова, О. С. Розроблення технології пасти сиркової із термічно та механічно обробленим топінамбуром з впровадженням даної технології на підприємстві потужністю переробки молока 46 т за зміну : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Олена Сергіївна Старова ; наук. керівник Алла Вікторівна Тимчук. – Київ, 2021. – 106 с.