Удосконалення способу виробництва кисломолочного напою оздоровчого призначення, збагаченого порошками цикорію та йошти
Дата
2021
Автори
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
напій кисломолочний, корінь цикорію, ягоди йошти, біологічна цінність, функціональний інгредієнт, йогурт, кафедра технології оздоровчих продуктів
Бібліографічний опис
Ткачук, Ю. В. Удосконалення способу виробництва кисломолочного напою оздоровчого призначення, збагаченого порошками цикорію та йошти : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Юлія Валеріївна Ткачук ; наук. керівник Алла Олексіївна Башта. – Київ, 2021. – 102 с.