Удосконалення способу виробництва кисломолочного напою оздоровчого призначення, збагаченого порошками цикорію та йошти

Ескіз

Дата

2021

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

напій кисломолочний, корінь цикорію, ягоди йошти, біологічна цінність, функціональний інгредієнт, йогурт, кафедра технології оздоровчих продуктів

Бібліографічний опис

Ткачук, Ю. В. Удосконалення способу виробництва кисломолочного напою оздоровчого призначення, збагаченого порошками цикорію та йошти : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Юлія Валеріївна Ткачук ; наук. керівник Алла Олексіївна Башта. – Київ, 2021. – 102 с.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced