Дослідження технологічних властивостей вівсяних пластівців різних виробників з впровадженням провідних технологій при будівництві заводу харчових концентратів в м. Івано-Франківськ
Дата
2021
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
вівсяні пластівці, соус, білий яєчний, кукурудзяні палички з корицею, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів
Бібліографічний опис
Порохня, О. В. Дослідження технологічних властивостей вівсяних пластівців різних виробників з впровадженням провідних технологій при будівництві заводу харчових концентратів в м. Івано-Франківськ : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Олексій Володимирович Порохня ; наук. керівник Володимир Миколайович Ковбаса. – Київ, 2021. – 113 с.