Удосконалення технології підготовки води у виробництві солоду для впровадження на Славутському солодовому заводі

Ескіз

Дата

2021

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

знезалізнення, водопідготовка, модельні розчини, замочення ячменю, солод, екстрактивність, пророслі зерна, кафедра технології цукру і підготовки води

Бібліографічний опис

Потапчук, І. М. Удосконалення технології підготовки води у виробництві солоду для впровадження на Славутському солодовому заводі : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Іван Миколайович Потапчук ; наук. керівник Наталія Альфредівна Гусятинська. – Київ, 2021. – 121 с.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced