Удосконалення технології низькокалорійних цукерок типу м’якого грильяжу на основі продуктів переробки гарбузу з її впровадженням на кондитерському підприємстві в м. Ірпінь Київської області
Дата
2021
Автори
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
грильяжні цукерки, продукти переробки гарбуз, структуроутворення, полідекстроза, органолептичні властивості, термін зберігання, показник глікемічності, калорійність, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів
Бібліографічний опис
Потилко, А. І. Удосконалення технології низькокалорійних цукерок типу м’якого грильяжу на основі продуктів переробки гарбузу з її впровадженням на кондитерському підприємстві в м. Ірпінь Київської області : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Анжела Ігорівна Потилко ; наук. керівник Олена Олександрівна Кохан. – Київ, 2021. – 181 с.