Обгрунтування вибору сировини та удосконалення способу виробництва хлібців оздоровчого призначення на основі ячмінного солоду з додаванням цільнозернового борошна спельти
Дата
2021
Автори
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
оздоровчі продукти, спельтове борошно, солодові хлібці, ячмінний солод, зернова сировина, харчування, кафедра технології оздоровчих продуктів
Бібліографічний опис
Приймаченко, Д. Т. Обгрунтування вибору сировини та удосконалення способу виробництва хлібців оздоровчого призначення на основі ячмінного солоду з додаванням цільнозернового борошна спельти : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Діана Тарасівна Приймаченко ; наук. керівник Наталія Олександрівна Стеценко. – Київ, 2021. – 128 с.