Удосконалення способу виробництва м’ясо-рослинного паштету для харчування спортсменів
Дата
2021
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
паштет, пюре топінамбуру, пюре гарбуза, харчування спортсменів, функціональний інгредієнт, оздоровчий продукт, кафедра технології оздоровчих продуктів
Бібліографічний опис
Гладишева, О. О. Удосконалення способу виробництва м’ясо-рослинного паштету для харчування спортсменів : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Олександра Олександрівна Гладишева ; наук. керівник Наталія Олександрівна Стеценко. – Київ, 2021. – 129 с.