Удосконалення способу виробництва м’ясо-рослинного паштету для харчування спортсменів

Ескіз

Дата

2021

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

паштет, пюре топінамбуру, пюре гарбуза, харчування спортсменів, функціональний інгредієнт, оздоровчий продукт, кафедра технології оздоровчих продуктів

Бібліографічний опис

Гладишева, О. О. Удосконалення способу виробництва м’ясо-рослинного паштету для харчування спортсменів : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Олександра Олександрівна Гладишева ; наук. керівник Наталія Олександрівна Стеценко. – Київ, 2021. – 129 с.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced