Вибір та обгрунтування живлення для дріжджів в технології високоспиртуозних натуральних яблучних матеріалів

Ескіз

Дата

2021

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

концентрований яблучний сік, плодово-ягідне вино, активатор бродіння, яблучні матеріали, органолептичні показники, кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства

Бібліографічний опис

Гулова, Я. І. Вибір та обгрунтування живлення для дріжджів в технології високоспиртуозних натуральних яблучних матеріалів : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Ярослава Іванівна Гулова ; наук. керівник Марина Володимирівна Білько. – Київ, 2021. – 71 с.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced