Удосконалення технології сухих сніданків із фруктів і ягід для осіб конституції Капха
Дата
2021
Автори
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
аюрведичне харчування, баланс Капха-доші, сушені яблука, соціальний ефект, економічний ефект, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції
Бібліографічний опис
Дорошкевич, Р. Ю. Удосконалення технології сухих сніданків із фруктів і ягід для осіб конституції Капха : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Руслан Юрійович Дорошкевич ; наук. керівник Олександра Володимирівна Нєміріч. – Київ, 2021. – 155 с.