Удосконалення технології очищення соку зниженої натуральної лужності на Яреськівському цукровому заводі

Ескіз

Дата

2021

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

цукровий буряк, дифузійний сік, фільтроперліт, кліноптилоліт, фільтри, іонний обмін, від’ємна лужність, фільтрований сік, кафедра технології цукру і підготовки води

Бібліографічний опис

Дубінін, Д. В. Удосконалення технології очищення соку зниженої натуральної лужності на Яреськівському цукровому заводі : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Данило Володимирович Дубінін ; наук. керівник Оксана Сергіївна Шульга. – Київ, 2021. – 111 с.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced