Виробництво кондитерських жирів в цеху потужністю 50 т за добу

Ескіз

Дата

2021

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

переетерифікація, маргаринова продукція, здобне печиво, жирове посивіння, кафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів

Бібліографічний опис

Єфіменко, Д. В. Виробництво кондитерських жирів в цеху потужністю 50 т за добу : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Дарина Василівна Єфіменко ; наук. керівник Тамара Тихонівна Носенко. – Київ, 2021. – 131 с.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced