Виробництво кондитерських жирів в цеху потужністю 50 т за добу
Дата
2021
Автори
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
переетерифікація, маргаринова продукція, здобне печиво, жирове посивіння, кафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів
Бібліографічний опис
Єфіменко, Д. В. Виробництво кондитерських жирів в цеху потужністю 50 т за добу : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Дарина Василівна Єфіменко ; наук. керівник Тамара Тихонівна Носенко. – Київ, 2021. – 131 с.