Розроблення рецептур та виробництво вітамінізованих соняшникової олії та майонезів у цеху потужністю 146 т продукції за добу
Дата
2021
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
дезодорація, вітамінізована олія, майонез, гранатовий сік, куркума, чорний перець, кафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів
Бібліографічний опис
Згоранець, В. М. Розроблення рецептур та виробництво вітамінізованих соняшникової олії та майонезів у цеху потужністю 146 т продукції за добу : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Вікторія Миколаївна Згоранець ; наук. керівник Валерій Іванович Бабенко. – Київ, 2021. – 148 с.