Підвищення колоїдної стійкості пива з використанням ферментних препаратів
Дата
2021
Автори
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
колоїдна стійкість, мутність, пивне сусло, пиво, альфа-ацетолактат декарбоксилаза, пролін-специфічна ендопротеаза, зворотне (холодне) помутніння, незворотне помутніння, кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства
Бібліографічний опис
Зінченко, О. І. Підвищення колоїдної стійкості пива з використанням ферментних препаратів : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Олександр Ілліч Зінченко ; наук. керівник Валентина Миколаївна Кошова. – Київ, 2021. – 87 с.